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    ジャーダのフライドチキン

    • 2014.10.02 Thursday
    • 22:02
    ジャーダ・デ・ラウレンティスさんの番組で観た、フライドチキンのレシピGiada De Laurentiis "Giada at home" recipe


    番組では手羽元で作って居ましたが、今夜はヘルシーな皮なし胸肉で!
    She cooked a drum stik chickens.but this time I use a chicken breasts.


    *鶏胸肉を細長のスティック状になるようにカットする。(これは別に普通の唐揚げみたいに切っても良いです。

    Cut the chickens.as you like.
    like a stik or circle..

    それらをボウルに入れて塩、ブラックペッパーを少々、カイエンペッパーを小さじ2、カレーパウダーを大さじ4入れ、混ぜます。

    The Chickens,and
    litlebit a solt,black pepper,&2tsp cayenne pepper,4tbsp carry powder.
    They into the bowl.and massage.




    *バターミルク(日本では売ってないので牛乳200mlに対してお酢かレモン果汁を大さじ1.5程入れて室温でしばらく置き、ヨーグルトの様になった物を使います)
    We can't get any butter milk in Japan.
    so,I use a milk(into 1.5tbsp vinegar before more than 10minutes when I use.) instead of butter milk.



    *上記のミルクをお肉のボウルに入れてよく混ぜ、ラップをして冷蔵庫で30分程寝かせます。
    In to the bowl,and massage.wrap it up wrapping film.keep in frige about 30minutes.




    *薄力粉にパプリカパウダー大さじ1〜2を混ぜた物をお肉にまぶし、熱したキャノーラ油やサラダ油で揚げる。一つ、6分前後かな?大きさによります。
    Some flower(about1cup) and 1〜2tbsp paprika powder mix them.them coat with chickens.
    Deep fry with an canola (or salad )oil.maybe around the 6minutes.








    出来上がり!衣が美味しいー(o^^o)
    Done! take out the chickens from oil.and put a net for a few times.

    ☆皮なし鶏胸肉大きめ2枚、塩、ブラックペッパー、カイエンペッパー、カレーパウダー、薄力粉、パプリカパウダー、牛乳、お酢

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